Огњен Кузмић поново у црвено-белом дресу?

Шампион АБА лиге и повратник у Евролигу Црвена звезда жели да у своје редове врати кошаркаша Огњена Кузмића, преноси кошаркашки портал Спортандо.

Кузмић је у београдском тиму играо у сезони 2016/17, када је у Евролиги просечно постизао 9.6 поена и 5.5 скокова.

Центар из Добоја последње две сезоне провео је у Реал Мадриду, а његов наступ за "краљевски клуб" био је ограничен због повреде колена коју је зарадио у октобру 2017. 

Како се наводи, Црвена звезда је спремна да Кузмићу, који ће овог лета постати слободан играч, понуди нови уговор.

Извор Спортанда наводи и да је 29-годишњи центар заинтересован да се врати у редове српског шампиона.

Током свог мандата у клубу са Малог Калемегдана, Кузмић је освојио титулу у АБА лиги и националном првенств, као и Куп "Радивоја Кораћа".

У каријери има освојен шампионски прстен са НБА лигашем Голден Стејтом из 2015. године, као и Евролигу са Реалом 2018. године, баш у Београду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи