Перо Антић председник КС Северне Македоније

Некадашњи кошаркаш Црвене звезе Перо Антић изабран је за председника Кошаркашког савеза Северне Македоније.

На изборима за новог председника Перо Антић је био једини кандидат и добио је свих 27 гласова.

"Наравно да сам срећан, али искрено, мало се осећам чудно у овој улози. Моја идеја је да направим јак тим спортиста и пословних људи који ће заједно радити за кошраку, који ће да врати оптимизам када је тај спорт у питању у нашој земљи. Има много приоритета, од развоја младих кошаркаша, јачања лиге и враћања репрезентације међу редовне учеснике највећих такмичења", рекао је Антић после избора.

Антић је играо за Звезду, у два наврата, као и за Олимпијакос, Фенербахче, АЕК, Работничи, а у НБА је две сезоне наступао за Атланту.

Има три титуле шампиона Европе, две са Олимпијакосом и једну са Фенером.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво