Ватутин: Нисам договорио повратак Милоша у Москву

Први човек ЦСКА Андреј Ватутин демантовао је наводе да је договорио повратак у Москву капитена кошаркашке репрезентације Милоша Теодосића.

Шпански медији пренели су да је Теодосић близу да поново обуче дрес ЦСКА, чији је носио шест година пре него што је отишао у НБА лигу.

"Само невероватне околности могу да објасне писање медија из Шпаније, дан пре меча против Басконије. Причао сам са Милошем пре недељу дана, али не о кошарци, већ о породичним стварима", рекао је Ватутин за руски Тас.

Ватутин је додао да противници могу да се смире јер није направио договор са Теодосићем, који је освојио Евролигу са "армејцима" пре одласка у Лос Анђелес Клиперсе.

"Нико ништа није потписао, нити смо се договорили", закључио је Ватутин.

Теодосић је тренутно слободан на тржишту после раскида сарадње са Клиперсима у фебруару и планира да одмори до краја сезоне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи