Рекорд Јокића, али Спарси изједначили

Српски интернационалац Никола Јокић је синоћ постигао рекорд каријере са 43 поена, али ни то није помогло Денверу да се после деценије чекања пласира у полуфинале конференције. Кошаркаши Сан Антонија су успели да савладају Денвер са 120:103 и да изједначе на 3:3 у четвртфиналној серији плеј-офа Западне конференције.

Већ на старту меча Сан Антонио је направио предност од десетак поена, али је денвер успео да је анулира првенствено захваљујући одличној игри Николе Јокића.

Када год би се наш интернационалац нашао на клупи падао је ритам тима Мајка Мелоуна. У финишу утакмице Сан Антонио је поново направио двоцифрену разлику коју је на крају претворио у победу за изједначење у четвртфиналној серији плеј-офа Западне конференције.

Никола Јокић је забележио рекорд каријере у најјачој лиги света са 43 поена (19-30 из игре), а имао је и 12 скокова и девет асистенција. Србин је уједно поставио и рекорд франшизе по броју поена у плеј-оф утакмици. Џамал Мареј је убацио 16 поена, уз шест асистенција.

Сан Антонио су до победе водили Ламаркус Олриџ са 26 поена и 10 асистенција и Демар Дерозан, који је уз 25 поена имао по седам скокова и асистенција.

Одлучујућа седма утакмица у серији играће се 27. априла у Денверу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво