Бура у "Пиониру“, нападнути кошаркаши Будућности

Кошаркаши Будућности гађани су петардама и тврдим предметима са трибина одмах по уласку комплетног тима на загревање пре меча против Црвене звезде у Београду за титулу АБА лиге, због чега су морали да се врате у свлачионицу. После скоро сат времена од предвиђеног времена стекли су се услови за почетак финалног дуела.

Чим су гости крочили на паркет полетела је "киша" предмета са свих страна и чак неколико навијача је улетело у терен да се обрачуна, али је брзо реаговало обезбеђење.

Кошаркаши Будућности напустили су терен и отишли у свалачионици уз захтев да се навијачи Звезде удаље са дела трибине близу њихове клупе.

Са представницима подгоричког тима разговарали су тренер Звезде Милан Томић и председник клуба Небојша Човић па су након скоро сат времена вратили на терен.

Тим менаџер Небојша Илић и капитен Бранко Лазић позвали су навијаче да навијају фер и спортски, без инцидената и да не бацају никакве предмете на терен.

Лазић је, попут Илића, са разгласа покушао да смири присталице након напада на госте из Црне Горе, који су се са загревања вратили у свлачионицу.

"Јако је битно да ниједан предмет не улети на терен. Да сви заједно будемо на нивоу. Молим вас да навијате лепо и спортски. Јако је важно да би се одиграла утакмица", рекао је Лазић.

Будућност се огласила саопштењем у ком се наводи да су при уласку на терен гађани тврдим предметима и да је око 40 навијача сишло са трибина на паркет и дошло до клупе са играчима и стручним штабом тима из Подгорице.

Око и у хали присутне су велике безбедоносне мере, скоро на сваком кораку. 

Предходно је група навијача црвено-белих упутила увреде и звиждуке екипи Будућности, одмах по изласку из аутобуса код улаза у дворану.

Тензија се није смирила ни на загревању, када је Американац из Будућности Норис Кол намерно погодио лоптом камермана тик уз терен, после чега су полетели упаљачи и пластичне чаше са трибина.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво