Човић: У Београду неће бити као недавно у "Морачи"

Председник београдског кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић изјавио је уочи сутрашње мајсторице у финалу плеј-офа АБА лиге с Будућности, да ће атмосфера у Београду бити сасвим другачија од оне од пре неколико дана у хали "Морача" у Подгорици, када се играло на ивици регуларности.

"Морам да кажем да се у Београду сигурно неће десити оно што је било у Подгорици. Ја сам 52 године у кошарци и тако нешто никад нисам доживео, да играчи излазе на терен на загревање, а да знаменити људи и претежно из ДПС-а, или како га ми зовемо подмлатка ДПС-а, излазе и једном по једном играчу упућују пљувачке, директно у лице, ударце", рекао је Човић за ТВ Прва.

Како каже, у Црвеној звезди добро знају ко су били актери инцидената.

"Ту је била и полиција у цивилу који су користили прилику да онако 'муну' понеког играча. О којим људима се ради? Невероватно је да Амар Нухоџић, син Мевлудина Нухоџића, министра унутрашњих дела Црне Горе, предводи целу ту групу. Шта ће онда полиција да ради кад његов син ради те ствари?", упитао је Човић.

Резултат у финалној серији је нерешен (2:2) и у понедељак од 19 часова на реду је одлучујући сусрет у хали "Александар Николић", после којег ће бити јасно ко је освојио титулу на Јадрану и ко ће играти Евролигу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво