Поново редови на Малом Калемегдану, огромно интересовање за мајсторицу финала АБА лиге

Навијачи Црвене звезде направили су (поново) велике редове испред просторија клуба на Малом Калемегдану а све са жељом да дођу до карата за одлучујући, пети меч финалне серије АБА лиге против Будућности који се игра у понедељак од 19 часова.

Како су навели из редова српског шампиона, интересовање за овај меч је изузетно велико још од петка вече а требовања карата далеко су прешла капацитет дворане "Александар Николић".

Стога, не треба да чуди што су се већ у раним јутарњим часовима навијачи црвено-белих окупили на чувеним теренима у београдској тврђави и формирали редове далеко пре почетка званичне продаје која је била заказана недељу у подне.

Неколико стотина навијача стрпљиво је чекала у реду који се протезао и извани зидина терена на Малом Калемегдану, а поред редара мир и безбедност обезбеђивала је неколицина полицајаца.

Једна особа је могла да купи само две карте и то уз личну карту или други документ државе Србије, а велики број присталица Звезде је остао празних руку с обзиром да су карте рапродате за свега сат времена.

Уз власнике сезонских карата који имају резервисано место у хали, очекује се да трибине буду крцате, што ће бити "велики ветар у леђа" екипи Милана Томића у одлучујућем мечу финала и диркетној борби за Евролигу.

Мајсторица између Црвене звезде и Будућности игра се у понедељак, 22. априла 2019. године од 19 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи