Берон: Ако немаш срце за пету утакмицу, онда...

Били Берон, најбољи кошаркаш Црвене звезде у финалној серији АБА лиге, позвао је навијаче да помогну екипи да освоји титулу регионалног шампиона. Црвено-бели су поражени у петак увече у Подгорици од Будућности (84:80) и пропустили другу меч лопту за трофеј и пласман у Евролигу.

Екипа Милана Томића је убедљиво добила прва два сусрета, али није издржала притисак у "Морачи" и победника ће одлучивати "мајсторица".

"Имали смо све у рукама, контролисали смо дешавања на паркету, али смо дозволили пораз. У одлучујућем петом мечу имамо предност домаћег терена. Желим да нам сваки навијач Звезде у мечу који следи пружи максималну подршку", казао је Берон.

Амерички играч је био прва фигура у гостујућем тиму са 24 поена, али каже да су пресудили неки ситни детаљи.

"То су мале ствари које иначе контролишемо. У питању су шутеви са дистанце, офанзивни скокови... Овога пута то нисмо урадили. Играчи Будућности су погађали из неких изузетно тешких ситуација, али све је то саставни део кошарке. Ако ниси спреман за ову пету утакмицу, ако немаш срце за то, онда... Бићемо спремни", закључио је Берон.

Његов саиграч Огњен Добрић истиче да тим није имао решења за Нориса Кола.
"Догодио нам се пад у последњој четвртини, изгубили смо концентрацију, они су то искористили. Посебно Кол који је индивидуално решио многе тешке ситуације", навео је Добрић.

Он је додао да је екипа уморна, али да упркос томе мора да одговори на чврстину ривала, као и да сви једва чекају "мајсторицу".

"Оно што је најбитније и за шта смо се борили током целе сезоне, јесте предност домаћег терена. Што пре морамо да заборавимо поразе у Подгорици. Треба да анализирамо овај меч, али све мисли су већ окренуте ка понедељку и утакмици у Београду", рекао је Добрић и додао:

"Да ли можемо да издржимо притисак? Мислим да је екипа јака и идемо свим снагама да победимо. Немамо право на грешку и мислим да смо сви у тиму спремни. Једва чекамо мајсторицу", закључио је кошаркаш Звезде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво