Казна уродила плодом, без инцидената у "Морачи"

Будућност је у четвртом мечу финала АБА лиге савладала Црвену звезду, а утакмица је прошла без инцидената, који су обележили претходни сусрет два тима у "Морачи".

Црвена звезда и Будућност у "мајсторици" ће одлучити ко ће постати шампион АБА лиге и наредне сезоне играти у Евролиги, а за разлику од претходне, утакмица у "Морачи" протекла је у фер и спортској атмосфери.

Трећи меч два тима обиловао је испадима – кошаркаши Црвене звезде вређани су чак и на терену док су се загревали, челници клуба задобили су повреде главе после убацивања тврдих предмета, док је физички нападнут и један навијач црвено-белих одмах иза клупе београдског тима.

АБА лига казнила је Будућност због лоше организације утакмице и прва три реда, међу којима и места тик уз терен, били су празни.

У четвртом мечу није било гађања, нити пљувања играча Црвене звезде, иако су домаћи навијачи поново на трибинама користили пиротехничка средства.

Одлучујући меч финалне серије АБА лиге игра се у понедељак у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво