Кол: Нисам хтео да убацим 30 поена; Џексон: Много дугујемо навијачима и граду

Норис Кол и Едвин Џексон, интернационалци у редовима Будућности, били су прве фигуре у победи над Црвеном звездом у четвртој утакмици финала АБА лиге. Будућност је победила Звезду резултатом 84:80 и изједначила на 2-2 у финалу.

Кол је сусрет завршио са 31 поеном, а скупио је по шест скокова и асистенција.

"Нисам хтео да постигнем 30 поена, већ да добијемо меч. Саиграчи су ми веровали, тренер имао поверење у мене. Учинио сам све да победимо Борили смо се, погодили смо неке важне шутеве, дали смо све од себе", рекао је Кол и наставио:

"Морамо да играмо као тим, да радимо све што и вечерас и да будемо спремни за борбу", додао је Кол.

Њега је најбоље пратио Џексон који се разиграо након три слабе утакмице – сада је убацио 23 поена и неке важне тројке.

"Морао сам да будем искрен према себи – одиграо сам лоше два меча у Београду, желео сам да будем агресиван, да дам све од себе. Сјајна победа, много дугујемо навијачима и овом граду", казао је Џексон.

Екипа Јасмина Репеше доживела је два убедљива пораза на старту, па ће им бити веома тешко да у хали "Александар Николић" парирају црвено-белима.

"Тешко је победити кошаркашки меч у Београду, али пробаћемо. Морамо да будемо агресивни, да будемо тим и да дамо максимум", рекао је Француз.

Шампиона ће одлучити мајсторица која се игра у понедељак од 19 часова у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво