Томић: Контролисали смо утакмицу, пресудили поени Џексона и Кларка

Тренер Црвене звезде Милан Томић рекао је после пораза од Будућности да је његова екипа контролисала меч, али да су пресудиле тројке Џексона и Кларка у финишу меча.

Звезда је изгубила у Подгорици 84:80, па ће победника финалне серије одлучити "мајсторица" у Београду.

"Контролисали смо утакмицу, што показује и статистика, али ако хоћемо да направимо анализу и уђемо у детаље, Џексонова и Кларкова тројка биле су пресудне. Будућност је повела, ми нисмо могли да се вратимо. Одлучили су детаљи. Морамо да одиграмо боље, да заборавимо ово. Последња утакмица се игра у Београду, морамо да се изборимо и освојимо титулу", рекао је Томић после меча.

Звезда ни у овој утакмици није могла да рачуна на повређене Џоа Регланда и Стартоса Перпероглуа. 

"Не тражим алиби. Имамо тим и без та два играча. Недостају нам, али морамо и без њих. У последњем тренутку знаћемо да ли ћемо рачунати на њих у петом мечу", рекао је Томић.

Пети, одлучујући меч за титулу између Звезде и Будућности игра се у понедељак у хали "Александар Николић" од 19 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи