Томић: Фокус само на кошарци, да завршимо посао

Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић, пред данашњи четврти меч против Будућности у финалу АБА лиге, изјавио је да жели да заврши серију и освоји трофеј шампиона у регионалном такмичењу. Утакмица се игра у Подгорици од 19 сати.

"Сигурно нас чека тешка утакмица. Није довољно 25 минута колико смо имали концентрацију у прошлој утакмици, већ 40 минута. Задатке које смо испланирали у свлачионици и на састанцима морамо да спроведемо на терену. Једно је сигурно у анализи претходне утакмице, морамо да спречимо контранапад Будућности, ту су направили велику предност", рекао је Томић новинарима у Подгорици, а преноси клупски сајт.

Он је додао да је неопходно да екипа буде на нивоу у оба правца у тако великом мечу, не само у нападу.

"Морамо да будемо концентрисани само на кошарку и да се бавимо овим лепим спортом. Екипа је спремна, водимо 2:1, у овом тренутку не треба да размишљамо о поразу, да спремимо добро утакмицу и да завршимо финалну серију у Подгорици", навео је Томић.

Он није желео да коментарише бројне инциденте у хали Морача на претходној утакмици.

"Сигурно да не треба да се обазиремо ни на какве друге ствари, сви сте видели шта се дешавало овде. Не бих да коментаришем неке друге ствари осим кошарке, као што су неке моје колеге то урадиле после утакмице у Београду", казао је Томић.

Кошаркаш Дејан Давидовац поновио је да очекује тежак дуел.

"Мислим да ће пресудна бити концентрација свих 40 минута, и то пре свега на кошарку. Не обраћамо пажњу на атмосферу, видели смо како је то све изгледало, али је најважније да се сконцентришемо на терен. Немамо страх и неће га ни бити", закључио је Давидовац.

Утакмица се игра у Подгорици од 19 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи