РТС у Подгорици: Црвено-бели спремни; Томић: Да се заврши посао

Црвено-бели ће покушати да до петка забораве на сва ружна и неспортска дешавања из првог меча у хали "Морача" које немају никакве везе са спортом. Тренер црвено-белих изјавио је да је његов тим спреман за четврти меч и да се нада да ће се финална серија завршити у Подгорици.

Очекује се велика борба два најбоља тима Јадранске лиге, за сваки кош, скок, сваку лопту...

Црвено-бели ће покушати да до петка забораве на сва ружна и неспортска дешавања из првог меча у хали "Морача" које немају никакве везе са спортом. То није лако, али према њиховим речима "на муци се познају јунаци".

Након преподневног одмора уследио је тренинг. Од хотела "Подгорица"  до дворане "Морача" играче је пратила полиција. Успут су виђени занимљиви графити. На последњем тренингу била је и екипа РТС-а. Уигравле су се акције, додавања, вежбао шут са дистанце, али и кроз разговор вршила анализа, како се не би поновиле грешке из трећег меча.

Звезда нече моћи да рачуна на Регланда и Перпероглуа.

„Сигурно нас чека тешка утакмица. Оно што морамо да променимо је да није довољно имати концентрацију 25 минута, већ 40. Задатке које смо испланирали у свлачионици, све изречено на састанцима, морамо да спроведемо на терен. У оваквим утакмицама мораш да играш у оба правца добро, да би победио"

„Морамо да будемо концентрисани само на кошарку и да се бавимо овим лепим спортом. Екипа је спремна, водимо 2:1, не требамо да размишљамо о поразу, већ да се спремимо, одиграмо добро и завршимо финалну серију у Подгорици.

„За разлику од мојих колега, не бих коментарисао друге ствари осим кошарке. Сви смо видели шта се дешавало овде", закључио је Томић.

Четврти меч финалне серије АБА лиге игра се у петак од 19.00 часова. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се