РТС у Подгорици: Инциденти и туча, Звезда пала у "паклу" Мораче

Кошаркаши Црвене звезде нису успели да искористе прву меч лопту у финалној серији АБА лиге, пошто су у трећој утакмици поражени од Будућности. Црногорски представник је на свом паркету славио резултатом 80:72 у дуелу који су обележили инциденти.

У подгоричкој дворани "Морача", домаћи навијачи бацали су петарде и погрдно скандирали Звездиним играчима, а догодила су се и два већа инцидента.

Туча која је започела на трибинама дошла је до клупе "црвено-белих", док су потом и Саша Влаисављевић и Бранислав Баћовић, чланови УО Црвене звезде, били погођени металним објектима у главу.

Српски клуб је током првог дела имао предност и контролисао дешавања на терену, да би у наставку уследио велики пад који је Будућност искористила да направи преокрет.

"Дали смо осам поена у трећој четвртини, у нападу ништа нисмо могли да искреирамо. У одбрани нам је фалила концентрација", изјавио је тренер Милан Томић.

Јасмин Репеша, његов колега на другој страни, осврно се и на атмосферу коју су приредиле домаће присталице.

"Сигурно је да је атмосфера била подстрек да се емоције пробуде више него што треба", казао је Репеша.

Две најбоље екипе на Јадрану сада очекује дан паузе, а четврта утакмица финалне серије, такође у "Морачи", на програму је у петак од 19 часова.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
3° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво