Репеша: Извињавам се, али није било ни близу као у Београду

Тренер кошаркаша Будућности Јасмин Репеша извинио се људима из Црвене звезде због увреда и повреда након инцидената и убацивања тврдих предмета у терен са трибина.

Меч у Морачи, који је добила Будућност 80:72, обележиле су и немиле сцене, туча иза клупе Звезде, као и повреде челника београдског тима након што су гађани тврдим предметима са трибина.

"Ако је било ко увређен, повређен на било којим начин, било чим, лично се извињавам. Мислим да је то са моје стране коректно. Не знам шта да радим, да узмем пиштољ и убијем се, или побегнем од свих вас. Мислим да атмосфера није била ни близу онога што је било у Београду", рекао је Репеша на конференцији за новинаре.

Хрватски стручњак рекао је да није било лако после пет пораза од Звезде ове сезоне, што се видело у првом полувремену, за разлику од наставка када је Будућност била много боља.

"Сада више нема непознаница, неке ситуације, као са три спољња играча и Фајеом на петици, морамо боље да препознајемо и кажњавамо...Али сви се познајемо, да ли ће неко искочити, као Риверс у првом делу, видећемо", рекао је Репеша.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво