Меч-лопта за Звезду, последњи воз за Будућност

Кошаркаши подгоричке Будућности од 19.00 дочекују екипу Црвене звезде у трећем финалном мечу АБА лиге. Будућност мора да победи уколико жели да продужи финалну серију, док Црвена звезда има прву од три меч-лопте. Ток меча пратите на нашем порталу.

Звезда је више него убедљиво победила у прве две утакмице у Београду. У првом мечу било је 19, а у другом 38 поена разлике за српског шампиона.

"Очекујем потпуно другачију утакмицу, разлике којима смо добијали претходне утакмице уопште нису фактор, нити играју улогу пред овај, трећи меч. Будућност ће сигурно реаговати након два пораза и играће пред својим навијачима. Зато ћемо морати да одиграмо још јаче, паметније и да држимо концентрацију током целог тока утакмице. Понављам, као да је 0:0 у финалној серији, тако гледамо и трећи меч", рекао је тренер Звезде Милан Томић.

Будућност жели да промени утисак из Београда и одбрани част на свом паркету, па је тренер црногорске екипе Јасмин Репеша изјавио да му требају не само добри играча већ и особе са карактером.

"Уверен сам да у домаћинској атмосфери можемо до победе. Екипа мора да покаже реакцију, требају ми особе, а не играчи. Потребно је да се покажу имиџ и понос. Ко нема реакцију у овом тренутку, нема ни понос, не може да игра нигде на свету", изјавио је Репеша.

Џо Регланд ће након полуфиналне, пропустити и финалну серију, док се у прошлом мечу повредио и најбољи Звездин стрелац Стратос Перпероглу. Грк је повредио лист десне ноге, због чега неће моћи да буде у саставу Звезде за меч у Подгорици.

Трећа утакмица финалне серије игра се од 19.00 сати у хали "Морача", чији је капацитет нешто већи од шест и по хиљада гледалаца и очекује се врела атмосфера. Ток меча пратите на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво