Дабл-дабл Јокића, Денвер изједначио

Српски центар Никола Јокић постигао је 21 поен и имао 13 скокова у утакмици у којој је Денвер победио Сан Антонио (114:105), у другом мечу плеј-офа Западне конференције. Денвер је изједначио у серији на 1:1.

Поново је Денвер имао проблема против Сан Антонија, који је имао чак 19 поена предности, али су се Нагетси пробудили у другом полувремену, а посебно последњој четвртини, како би савладали Спарсе са 114:105.

Никола Јокић био је надомак још једног трипл-дабл учинка, као у првој утакмици. Овога пута, у утакмици у којој је Денвер победио, Никола је постигао 21 поен, имао 13 скокова и осам асистенција за 40 минута на паркету.

Уз Јокића, одлични у Нагетсима били су још и Мари, Херис и Милсап са 24, 23 и 20 поена на мечу.

Код Спарса, истакли су се Дерозан са 31 и Олдриџ са 24 постигнута поена.

Денвер је успео да забележи један тријумф у два меча која су се играла у Колораду. Серија се сада сели у Тексас, Сан Антонио ће бити домаћин у Центру "Еј-Ти-Ен-Ти" наредна два меча.

Први је на програму у петак од 3.00 по нашем времену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво