Шарас: Имамо 48 сати да нађемо нешто међу ногама

Жалгирис је катастрофално поражен од Фенербахчеа (76:43) у првом мечу четвртфинала Евролиге, а тренер литванске екипе био је видно незадовољан због лоше игре свог тима.

"Имамо 48 сати да променимо лице и нађемо нешто међу својим ногама", врло сликовито је описао ситуацију Шарунас Јасикевичијус, тренер литванског тима.

Жалгирис је у Истанбулу оборио негативан клупски рекорд, постигавши најмањи број поена на једној утакмици у овом веку.

"Морамо да преузмемо одговорност. Ја нарочито. Суштина је у физичком контакту, играчи то данас нису схватили. Нисмо успели да нађемо њихову слабу тачку", рекао је Шарас.

Друга утакмица четвртфиналне серије Евролиге на програму је у четвртак, такође у Истанбулу, а у полуфинале ће екипа која прва оствари три победе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво