Новицки се враћа кошарци као тренер

Недавно пензионисани НБА шампион Дирк Новицки, који је провео 21 сезону у Далас Мавериксима, истакао је да би могао да се врати кошарци већ за коју годину – у улози тренера.

Четрдесетогодишњи будући члан Дворане славних окончао је прошле седмице сјајну каријеру током које је 14 пута био учесник Ол-стара, а 2011. године је постао и НБА шампион.

„Након годину, можда две... Видим да могу да будем срећан као тренер или менаџер", рекао је Новицки, шести најбољи стрелац у историји НБА лиге.

"Волео бих да будем ментор младим кошаркашима, да их пратим на мој начин кроз каријеру", рекао је Новицки, који ће ипак прво уживати у одмору.

Како је сам рекао, по окончању каријере појео је парче торте и попио чашу вину након десет година.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво