Сјајни Перпероглу пропушта први меч у Подгорици?

Кошаркаш Црвене звезде Стартос Перпероглу, који је у синоћној победи свог тима над екипом Будућности у финалу АБА лиге морао да напусти терен због повреде, наговестио је да би можда могао да пропусти трећи меч у финалној серији.

Грчки кошаркаш због повреде листа морао је да напусти терен 10 минута пре краја сусрета у дворани "Александар Николић".

Још увек нема званичних информација о тежини повреде, а Перпреоглу се тим поводом огласио на друштвеној мрежи Инстаграм.

"Остварили смо велику победу. Корак ближи смо титули шампиона. Хвала свима на подршци и охрабрујућим порукама. Све се дешава са разлогом. Верујем да ће саиграчи завршити посао", написао је Перпероглу и поставио фотографију која приказује како је уз помоћ напустио паркет.

Перпероглу је синоћ био најефикаснији у тиму црвено-белих са 17 поена.

Трећи меч финалне серије између Црвене звезде и Будућности игра се у среду од 19 сати у Подгорици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво