Човић: Нема опуштања, фокус на терен

Плејмејкер Црвене звезде Филип Човић после синоћње победе свог тима над екипом Будућности (107:69) и вођства од 2:0 у финалу АБА лиге, рекао је да нема опуштања и да морају да се фокусирају на терен. Финална серија наставља се у среду у Подгорици, када ће Црвена звезда и Будућност од 19 сати одиграти трећи меч.

"Јако је битно после ових резултата које смо остварили у прве две финалне серије, да се не опуштамо, да имамо фокус само на терен и да нас ништа друго не занима. То је једна од ствари које би требало да радимо. Важно је да се фокусирамо само на терен. Ове две утакмице су завршене и иза нас су, а тако и мора да буде, да се не опустимо за наредну утакмицу", рекао је Човић новинарима после синоћњег меча.

Иако су црвено-бели победили са скоро 40 поена разлике, Човић је истакао да је победа била убедљивија него што се очекивало.

„Сигурно је да увек очекујете тежи посао. Иако резултатски делује да је то било лако, крвавим радом смо дошли до овога. То нам је јако битно и то нам значи. Побеђујемо као тим. Нама је довољан један поен разлике да победимо. Да смо победили ове две уакмице са по пола коша разлике, опет би било исто. Мислим, било би исто, али овако је лакше и боље", рекао је Човић.

Пет кошаркаша Црвне звезде утакмицу су завршили са двоцифреним бројем поена. Ту петорку предводио је Стратос Перпероглу са 17 поена, Кеј Си Риверс је убацио један мање, Огњен Добрић је уписао 12, док су Били Берон и Мајкл Оџо стали на по 10 поена.

"Нисам испратио статистику стварно. Супер, прошла утакмица је била сви седам, осам поена. Били је искочио са 18. Ето, понавља се и то је стварно битно. Играмо као тим, то видите на терену", закључио је Човић који је свој допринос победи дао са девет поена и седам асистенција.

После две утакмице у Београду Црвена звезда води са 2:0 у дуелу са Будућношћу. Финална серија наставља се у среду у Подгорици, када ће Црвена звезда и Будућност одиграти трећи меч.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво