Филип Човић: Драго ми је што сам потврдио Тринкијерија

Плејмејкер Црвене звезде Филип Човић, након тријумфа против Партизана са 106:101, изјавио је да му је драго што је потврдио речи тренера ривала Андрее Тринкијерија да је кошаркаш који мења утакмицу.

"Тешка утакмица, очекивали смо то, али нисмо очекивали да ће бити оволико тешка у смислу потрошње. Пар нас је на крају зарадило неке ситне повреде, а најбитније је да смо повели са 1:0", рекао је Човић.

Он се осврнуо и на игру целог тима Црвене звезде.

"Ми смо целе године играли као тим и наставили смо да играмо као тим. У свакој утакмици неко други је искакао у први план, видели смо да можемо да играмо са 12 играча, то нас краси током целе сезоне", рекао је Човић.

На питање о чему је размисљао у финишу, у коме је блистао, рекао је: "Што мање размишљате, то боље. Једноставно, играли смо кошарку. Покушли смо да у датом тренутку одиграмо најбоље, а овакве утакмице се добијају на енергију. Било је доста поена. Енергија, жеља, воља не сме да мањка у оваквим утакмицама".

Човић је коментарисао изјаву тренера Партизана Андрее Тринкијерија који га је назвао "гејмченџером" - играчем који мења утакмицу

"Видео сам ту изјаву, хвала му. Данас се тако задесило и хвала Богу на томе", казао је кошаркаш црвено-белих.

Човић је истакао и да ће о другој утакмици причати када дође време за то.

"За седам дана ћемо да причамо, а што пре да изађемо из ове утакмице. Кад изађемо из свлачионице да заборавимо ову утакмицу иако је то тешко. Морамо да се припремимо за наредну утакмицу у суботу", закљуцио је Човић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво