Лендејл: Испустили смо победу, добићемо следећи меч сигурно

Кошаркаш Партизана Џок Лендејл истакао је после синоћњег пораза од Црвене звезде (106:101) у првој утакмици полуфиналне серије плеј-офа АБА лиге, да су црно-бели испустили прилику да победе, али да то могу да учине у следећем меч пред домаћом публиком.

"Могли смо да добијемо овај меч. Направили смо велике грешке. Иако смо изгубили, мислим да смо добили довољно самопоуздања, јер видимо да можемо да их добијемо следечи пут и мислим да сигурно хочемо. У наредној утакмици треба да будемо бољи у одбрани и да им не дозволимо лаке поене", рекао је Лендејл новинарима после меча.

Центар црно-белих истакао је да његов тим има довољно времена да се прирпеми за другу утакмицу.

"Имамо довољно времена да анализирамо ово што су урадили и да прилагодимо своју игру. Мислим да већ знамо у којим сегментима морамо да се поправимо. Седам дана је довољно да се одморимо и да спремно доћекамо следећи сусрет", закључио је Лендејл.

Друга утакмица полуфиналне серије плеј-офа између Партизана и Црвене звезде игра се следеће суботе, 30.марта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи