Томић: Утакмица је била какву смо очекивали – тешка

Тренер Црвене звезде Милан Томић рекао је после победе над Партизаном да је утакмица била баш онаква какву је и очекивао – тешка.

"Утакмица је била какву смо и очекивали, тешка. Поготово за нас који смо имали већи притисак због домаћег терена. Зато желим да се захвалим навијачима, који нису престајали да нас бодре, чак и на минус 12", рекао је тренер Звезде на конференцији за новинаре после меча.

Томић је скренуо пажњу на повреде одређених играча.

"Битан је био моменат повреде Регланда, који је и пробао, али није могао иако је покушао. Исто и Филип (Човић), који је одиграо са великим болом у рамену. Ја им честитам на томе. И Бориша је био повређен...", рекао је Томић.

Други меч у полуфиналној серији, која се игра на две победе, на програму је следеће суботе, а домаћин ће бити Партизан.

"Остаје нам да се спремамо за суботу и њихов терен, али ће тада бити притисак и на њима. Ми док не будемо на 2:0 нисмо нигде. Значиће нам пауза од седам дана, због тих ситних повреда", сматра Томић.

Кошаркаш Звезде Били Берон рекао је да је утакмица била "луда".

"Луда утакмица и баш смо уморни, играло се у јаком ритму, али знали смо да неће бити лако. Отежали смо себи, али победивши овако добру екипу доста значи, одбранили смо наш терен и та домаћа предност је била приоритет од старта и ево сад смо видели зашто. Атмосфера је била невероватна. Обично нисам овако емотиван, али сада је то немогуће избећи", рекао је Берон.

Звездин Американац био је главни играч у додатних пет минута.

"Саиграчи су веровали у мене, али и ја сам. Волим да одлучујем. Можда нисте видели али Цирбес је одрадио велики посао код мог полагања, направио је простор и ја сам погодио. Заиста је сјајан осећај".

Берон сматра да ће друга утакмица у серији бити још тежа.

"Биће паклено тешко, али не и одлучујуће. Нисмо под највећим притиском и под обавезом да морамо да победимо, али сами себи ћемо створити такав притисак и тај задатак".

Иако је шутер, утакмицу решио полагањем.

"Отац ми је увек говорио да не могу бити само шутер, зато желим што више лопту у рукама и да покушам да будем организатор и пробијач. На колеџу сам играо плеја и то ми је помогло. Морате имати комплетан пакет оружја у нападу", завршио је Берон.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи