Пораз Борца у Словенији

Кошаркаши Борца поражени су од Приморске у Словенији резултатом 78:59 (19:12, 15:17, 25:12, 19:18) на старту Аба 2 плеј-офа. У другом полуфиналном дуелу МЗТ Скопље је после великог преокрета у другом полувремену савладао Спарсе из Сарајева 71:70.

Екипа из Чачка је гостовала најбољем тиму Аба 2 лиге, али су убедљиво поражени у Словенији.

У победничком тиму најефикаснији је био Херис са 16 поена, а један мање је додао Чакарун. Одличну партију је пружио Шишто, који је постигао 11 поена и уписао чак 17 асистенција.

Ђорђе Мајсторовић је предводио Борац са 13 поена, Радован Ђоковић је постигао један мање а Гавриловић и Илија Ђоковић су додали по десет.

Реванш меч се игра у недељу у Чачку, а екипа која прва дође до две победе обезбедиће пласман у финале.

У другом полуфиналном мечу, МЗТ је у Сарајеву победио екипу Спарса са 71:70.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се