ФМП славио против Партизана, познати парови плеј-офа

Кошаркаши Партизана поражени су у Железнику од екипе ФМП-а са 73:72 у последњем колу регуларног дела АБА лиге. У полуфиналу плеј-офа, црно-бели састаће се са Црвеном звездом, док Будућност и Цедевита чине други пар.

У веома занимљивом и неизвесном мечу у Железнику, славила је домаћа екипа.

ФМП је имао предност у већем делу меча, предност је износила и девет поена, али је Партизан успео да се врати у меч и поведе у последњем минуту.

Пејџ је погодио тројку за 72:71 за Партизан 30 секунди пре краја меча, али је у наредном нападу Рит положивши преко Лендејла вратио предност домаћину. 

Црно-бели су имали две шансе за нови преокрет, у првој су изгубили лопту, а потом након што су се одбранили, Пејџ је промашио шут за победу, па је ФМП уписао победу.

Најефикаснији у домаћој екипи били су Рит са 16 и Ускоковић са 15, док су се у Партизану истакли Лендејл са 14 и Пејџ са 13 постигнутих поена.

Партизан је поразом и дефинитивно заузео четврто место на табели, па ће у плеј-офу играти против Црвене звезде. 

ФМП је уписао десету победу и налази се на петом месту на табели. 

Полуфинале плеј-офа игра се на две победе, а у првом мечу домаћа екипа биће Црвена звезда. 

Други полуфинални пар чине Будућност и Цедевита. 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво