Милојевић: Да видимо где смо; Ратковица: Звезда квалитетнија

Тренер кошаркаша Мега Бемакса Дејан Милојевић каже да се нада да ће се његов тим показати у правом светлу против Црвене звезде на опроштају од АБА лиге ове сезоне. Капитен Меге Бранислав Ратковица истиче да ће његова екипа разлику у квалитету покушати да надомести борбеношћу.

"Играмо последњу утакмицу у АБА лиги ове сезоне, против изузетно квалитетне екипе Црвене звезде која је до сада имала само један пораз у регионалном такмичењу. Уз агресивну одбрану и добру енергију, покушаћемо да се прикажемо у што бољем светлу, а утакмица ће бити и прилика да видимо где се налазимо у односу на најквалитетније екипе у лиги", рекао је Милојевић за клупски сајт.

Капитен Меге Бранислав Ратковица истиче да ће његова екипа разлику у квалитету покушати да надомести борбеношћу.

"Утакмица против Црвене звезде је за нас последња утакмица ове сезоне у АБА лиги. Даћемо све од себе да их изненадимо, сигурно су квалитетнија екипа од нас, али покушаћемо да разлику надоместимо великом борбеношћу и агресивношћу, посебно у одбрани", закључио је Ратковица.

Утакмица 22. кола АБА лиге између Црвене звезде и Меге игра се од 19 сати у хали "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво