Дабл-дабл Милутинова, одлични Мицић

Никола Милутинов постигао је 15 поена и уписао 12 скокова у победи Олимпијакоса над екипом Будућности у Подгорици од 89:76 Василије Мицић постигао је 14 поена у победи Ефеса над Барселоном од 92:70 у оквиру 25. кола Евролиге.

Меч је обележио сјајни Шејн Ларкин који је постигао чак 37 поена. Ларкин је фантастично шутирао из игре (6/7 за два, 6/8, за три и 7/7 са линије за слободна бацања).

Моерман је додао 22, а Василије Мицић 14 поена у победничкој екипи. У редовима Барселоне Ханга је постигао 14, а Томић 13 поена. 

Ефес наставља да игра веома добро ове сезоне и након 25 мечева заузима четврто место на табели са скором 16-9. Барселона је пета са једним поразом више. 

Будућност је у "Морачи" поражена од Олимпијакоса са 76:89.

Никола Милутинов забележио је дабл-дабл учинак са 15 поена и 12 скокова у победничкој екипи. 

Принтезис је постигао 19, а Тупан 13 поена у редовима Олимпијакоса, док су у Будућности најефикаснији били Баровић и Џексон са по 13 поена.

Олимпијакос је уписао 13. победу, док је будућност поражена 19. пут у 25 одиграних утакмица. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се