Реал надиграо Фенер, победе Панатинаикоса, Жалгириса и Макабија

Реал је у Мадриду надиграо Фенербахче са 101:86 у мечу 25. кола Евролиге. Кошаркаши Панатенаикоса сасвладали су на гостујућем терену Дарушафаку са 91:67. Жалгирис је био немилосрдан против Гранд Канарије 98:64. Макаби је славио у Минхену против Бајерна са 77:70.

Реал је нанео пораз лидеру. Обе екипе су већ обезбедиле учешће у плеј-офу, а Реал се овом победом, 19. у сезони изједначио са ЦСКА по броју победа, тим из Москве у петак игра свој меч 25. кола. Фенер је на челу табеле са 21 тријумфом.

Тим из Мадрида је предводио Рендолф са 21 поеном и Љуљ са 17 који је забележио и 10 асистенција, Карлос је додао 12. У тиму Фенербахчеа Слукас је постигао 15 поена, а Гудурић и Весели су додали по 12.

У наредном колу Реал гостује код Химкија, док Фенербахче дочекује Барселону.

Пао је савладао Дарушафаку са 91:67. Панатенаикос је тако забележио 12. тријум у сезони и тренутно је на 10. месту на табели и још увек има шансе да се нађе у топ 8 фази такмичења. Дарушафака је остала прикована за дно табеле са три победе и 22 пораза.

Панатенаикос је до победе предводио Папапетру са 18 поена, Папагианис је постигао 14 уз 12 скокова, Томас 12, а Калатес је уз 10 поена забележио 11 асистенција.

Најефикаснији у пораженом тиму био је Даглас са 14 поена, Пинерс је додао 12, а Ерик 11.

У нардном колу Панатенаикос гостује у Москви, док Дарушафака гоостује код Гранд Канарије.

Кошаркаши Жалгириса надиграли су Гранд Канарију на свом терену са 98:64. Овом победом домаћин је уписао 10. победу у сезони и тренутно је на 12. месту на табели, док је Гранд Канарија остала на 14. позицији са шест тријумфа.

Најефикаснији у екипи Жалгириса био је Улановас са 18 поена, Волап је додао 12, Томпсон 11, а Давис и Григонис по 10. У тиму Гранд Канарије Ериксон је постигао 13 поена, а двоцифрен учинак имао је још и Вилеј са 10.

Наредно коло доноси дуеле Жалгириса и Бајерна, као и Гранд Канарије и Дарушафаке.

Макаби је у Минхену савладао Бајерн са 77:70. Тим из Тел Авива је сада девети са 12 победа, а Бајерн је једанаести са истим бројем тријумфа ове сезоне.

Вилбекин је са 19 поена предводио Макаби, њега је пратио Блек са 14, док је Рол постигао 11. У тим у Бајерна Вилијамс је постигао 17, а Бартел 16. Дангубић и Јовић су постигли по девет поена.

У наредном колу Бајерн гостује код Жалгириса, а Макаби дочекује Ефес.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво