Уникаха преокренула минус 21, предност за Асвел и Валенсију

Кошаркаши Уникахе дошли су до прве победе у четвртфиналу Еврокупа захваљујући невероватној партији Матијаса Лесора. Шпански клуб је на гостовању Алби у Берлину преокренуо минус од 21 поена за "брејк" – 91:90.

Кошаркаши Уникахе дошли су до прве победе у четвртфиналу Еврокупа захваљујући невероватној партији Матијаса Лесора. Шпански клуб је на гостовању Алби у Берлину преокренуо минус од 21 поена за "брејк" - 91:90.

Некадашњи центар Црвене звезде био је херој Уникахе јер је на 15 секунди до краја утакмице изблокирао Саибуа, после чега је у нападу за победу, након шута Робертса за три поена, притрчао и прикуцао лопту у обруч за велики тријумф Шпанаца.

Лесор је на крају меч завршио са 18 поена, седам скокова, две украдене лопте и две блокаде за 32 индексна поена. Српски репрезентативац Драган Милосављевић је додао 10 поена.

У пораженом саставу Сива је био најефикаснији 14 поена.

Прву меч лопту имаће екипа Асвела која је са 79:75 победила Андору, захваљујући одличној партији Чарлса Каудија који је завршио са 21 поеном.

Такође, победу је остварила и Валенсија над Ритасом, резултатом 75:64.

Код домаћина је најефикаснији био Мет Томас са 15 поена, пет више од Абалдеа, Сан Еметерија и Дорнекампа, док је на другој страни са 11 најбољи био Сирвидис.

Реванши се играју у петак.

Еврокуп - четвртфинале:
Уникс - Локомотива 86:66
Алба - Уникаха 90:91
Асвел - Андора 79:75
Валенсија - Ритас 75:64

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво