Јокић: Не размишљам о Светском првенству

Никола Јокић верује да Србија има добру шансу да се пласира на Светско првенство у Кини, али није сигуран да ће, уколико се то догоди, и он бити тамо.

Кошаркаши Србије отпутовали су у Естонију, где би победом осигурали пласман на Светско првенство у Кини. 

Кошаркаш Денвера, НБА звезда Никола Јокић, верује да "орлови" имају добру шансу да се нађу на највећој светској кошаркашкој смотри.

"Имамо велику шансу да се пласирамо на Светско првенство у Кини. Квалификације су мало непоштене, јер најбољи играчи не играју", рекао је Јокић.

Ипак, Ол Стар играч признаје да још не зна да ли ће обући дрес Србије уколико се она нађе на Мундобаскету.

"Тешко је рећи... Ако кажеш да, онда мораш да идеш... А ако кажеш не... Искрено, још увек не знам, далеко је... Тренутно не размишљам о томе, то је нешто што ће се решити у будућности", рекао је Јокић.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво