Српски баскеташи добили ривале на СП

Репрезентација Србије у баскету 3x3 играће у Групи А на Светском првенству у Амстердаму, заједно са селекцијама САД, Холандије, Турске и Јужне Кореје, одлучено је жребом.

Светско првенство ове године игра се од 18. до 23. јуна у Амстердаму, а селекција Србије брани титулу освојену прошле године.

У Групи А, осмим Србије, играће репрезентације САД, Холандије, Турске и Јужне Кореје, док ће у Групи Б бити Русија, Монголија, Украјина, Естонија и квалификант.

Групу Ц чине Словенија, Кина, Литванија, Катар и екипа из квалификација, док ће се у Групи Д такмичити Јапан, Летонија, Бразил, Пољска и још једна екипа из квалификација.

Србија је последње три године била светски шампион, а у финалима је побеђивала екипе које се такмиче у Групи А – 2016. "орлови" су били бољи од Американаца, а 2017. и 2018. од селекције Холандије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво