Човић: Звезда је системски покрадена

Први човек Црвене звезде, Небојша Човић сматра да је његова екипа покрадена у финалу Купа Радивоја Кораћа.

Кошаркаши Партизана су у драматичној завршници финалног меча победили Црвену звезду са 76:74.

Човић је сат времена након меча одржао ванредну конференцију за медије, на којој је рекао да "Кошаркашки савез Србије систематски поткрада Звезду".

"Ради се о евидентној системској крађи. Враћамо се у она времена у којима сви добро знамо шта се дешавало у кошарци. Могли сте сами да видите. КСС не постоји, то је скуп људи који су тамо залутали и који покушавају даље системски да поткрадају Звезду. Погледајте да ли је у ложи седео један представник Црвене звезде", рекао је Човић.

Он је потом анализирао суђење - оценио је да је Белошевић био тенденциозан током целог меча, а да је тачку ставио Обркнежевић.

"Чист фаул у нападу који није свиран, наградио их је са два бацања када нису пренели лопту, а истекло време. А онда Обркнежевић свира нешто што се у кошарци уопште не свира. Ако је већ свирао, онда је морао да свира и оно над Перпероглуом", навео је Човић.

Према његовим речима, Звезда ће да преиспита да ли треба да учествује у даљим акцијама. 

Црвено-бели су терен напустили пре уручења пехара "вечитом ривалу".

"Не могу да честитам на нечему што је украдено, тако нећу ни вечерас", закључио је Човић.

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
3° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво