Томић: Партизан је фаворит у финалу

Тренер црвено-белих Милан Томић истакао је да је задовољан због пласмана у финале, где је улогу фаворита препустио црно-белима. Тренер Меге Дејан Милојевић истакао је да је његова екипа била конкурентна 30 минута, а ода је пала.

Тренер Црвене звезде Милан Томић истакао је да његову екипу очекује тежак меч у финалу, али да је екипа спремна да да све од себе како би освојила трофеј.

„Честитам играчима што смо се пласирали у финале и чињеница је да нас чека тешка утакмица. Мислим да ће нам бити много лакше да играмо сутра (недеља) против фаворита. Јер, како је одиграо Партизан овај турнир мислим да су фаворити. Ипак, даћемо све од себе да вратимо Куп у наше власништво".

"Оно о чему морамо да размишљамо је организација опоравка. Већ у 17 часова сутра нас чека финале и мислим да ће Партизан бити у бољем положају. Али, даћемо све од себе да будемо спремни."

„Били смо оптерећни, под неким грчом вероватно и због јучерашње утакмице. Мислим да смо играли добру кошарку отрпилике шест или седам минута и то је било довољно да победимо", рекао је Томић.

„Битна победа за нас. Мега је сјајна екипа, талентована и жељна доказивања која увек улази максимално ангажовано у меч. Тако је било и данас и мучили смо се 30 минута. Желели смо да поправимо утисак од јуче и битно нам је да смо у томе успели. Сутра нас очекује вечити дерби, веома битна утакмица", истакао је Дејан Давидовац.

Тренер Меге Дејан Милојевић је рекао да је победио квалитетнији тим и да честита Звезди.

„Честитам Звезди на заслуженој победи. 30 минута смо били конкурентни, а у последњој веома лоши. Постоје објективни разлози за то. Мокока је био повређен дуго и храмљао је готово целу четвртину, Чарапић повређен... На крају нисмо могли да издржимо у том ритму. Победио је квалитетнији тим и желим им сву срећу у финалу", закључио је Милојевић.

"Мислим да смо добро одиграли прву и трећу четвртину, а другу и четврту не. Губили смо много лопти и нисмо били фокусирани", додао је Филип Станић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво