Тринкијери: Одбраном до финала Купа

Кошаркаши Партизана пласирали су се у финале Купа Радивоја Кораћа, а тренер црно-белих Андреа Тринкијери рекао је на конференцији за новинаре да је екипа до победе стигла захваљујући одбрани.

Црно-бели у Нишу бране трофеј освојен прошле године, а Тринкијери се осврнуо и на повреду Стефана Јанковића.

"Честитам ФМП-у на партији, били су добри. Морали смо одбраном да зарадимо победу. Стефан Јанковић је добро, и очекујемо добре вести за њега", рекао је италијански тренер.

Капитен црно-белих Новица Величковић додао је да су црно-бели очекивали тежак меч

"Сигурно је да смо очекивали тешку утакмицу против ФМП-а. Окрећемо се финалу које нас чека за мање од 24 сата", рекао је Величковић

Тренер "пантера" Влада Јовановић честитао је противнику пласман у финале.

"Честитам Партизану на пласману у финале. Покушали смо да унесемо неизвесност, али нисмо у томе успели. Сада се окрећемо наредном ривалу у АБА лиги", рекао је Јовановић.

Противник Партизана у борби за трофеј Купа биће бољи из дуела између Црвене звезде и Мега Бемакса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво