Куп Кораћа: Партизан против ФМП-а, Звезда са Мегом

Вечерас ће бити познати финалисти Купа Србије. У нишком Чаиру први полуфинални дуел од 17 часова играју Партизан и ФМП, док се од 21 час састају Црвена звезда и Мега Бемакс.

Црно-бели су успешно кренули у поход на одбрану трофеја и сигурном игром против Новог Пазара оправдали улогу фаворита против трећепласиране екипе Кошаркашке лиге Србије.

За финале играће од 17 часова против ФМП-а из Железника, који је био убедљив против екипе Свети Ђорђе из Житишта са 112:58.

"Биће изузетно тешка утакмица са ФМП-ом. Сваки тренер каже исту ствар, биће тешко, ово-оно, али стварно ће бити. Дуго су заједно, знају како да те натерају да играш лошу кошарку. Куп није за фаворите, једна утакмица, елиминација, морамо да будемо много бољи у дисциплини и егзекуцији, али није лако играти овакве мечеве са пуном концентрацијом", истакао је тренер црно-белих.

Црвена звезда је уз доста муке прошла Динамик а у полуфиналу од 21 час игра против Мега Бемакса, који је избацио чачански Борац.

Екипа са Дорћола практично цео меч је била у вођству, али се Звезда примакла у финишу и спречила велико изненађење.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 24. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи