Богдановић за РТС: Један дан да уживаш у кошарци без притиска

Ово је узбудљив викенд за НБА лигу али и љубитеље кошарке у Србији и региону. На годишњој смотри најбољих кошаркаша, "Ол-Стару", играју Никола Јокић, Богдан Богдановић, Лука Дончић, Никола Вучевић... Ноћас је одиграна утакмица Звезда у успону на којој је играо репрезентативац Србије и играч Сакраменто Кингса Богдан Богдановић. Са њим је после утакмице ексклузивно разговарао Александар Жигић.

Богдан Богдановић је на свом другом појављивању на утакмици Звезда у успону постигао 15 поена, и имао пет скокова и шест асистенција. Тим "Америке" однео је победу над екипом "Света" 161:144.

"Лепо је било поново учествовати, један дан да уживаш у кошарци без притиска да покажеш оно што знаш, било је лепо. Играш против најбољих младих играча из лиге који ће једног дана да буду главни актери својих екипа. Мислим да су навијачи уживали у овој утакмици, било је забавно и занимљиво за публику" рекао је Богдан после меча.

"Ол-стар" викенд биће настављен у суботу вече која је резервисана за три дисциплине. Прво ће бити одржано такмичење у вештинама (Skills challenge) од 2.00 по средњоевропском времену, у којем ће своје знање и умеће показати и Никола Јокић. Након тога уследиће такмичење у шутирању тројки, да би вече завтворило надметање у закуцавањима, које традиционално привлачи највише пажње.

Недеља ће бити последњи дан "Ол-стар" викенда, када ће "копља укрстити" тимови Леброна Џејмса и Јаниса Адетокунба. "Џокер" из Сомбора учествоваће у тиму грчког суперстара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво