Звезда "преживела" Динамик и заказала дуел са Мегом

Кошаркаши Црвене звезде савладали су екипу Динамика са 75:70 и пласирали се у полуфинале Купа Кораћа, где ће им противник бити Мега Бемакс.

Екипа Динамика одиграла је одличан меч у Нишу, водила током већег дела сусрета, али су у финишу меча искуство и квалитет Звездиних играча дошли до изражаја.

Динамик је у првом полувремену "живео" од шутева за три поена, док је одличном одбраном задржао црвено-беле на само 30 постигнутих поена (39:30).

Екипа Владимира Ђокића чувала је предност и у наставку меча, у једном тренутку је имала и 13 поена предности, а црвено-бели су до првог изједначења стигли на три и по минута до краја (63:63).

Звезда је врло брзо и повела, али се Динамик није предавао, па је меч ушао у неизвесну завршницу. Добрић је на 24 секунде пре краја погодио два бацања, после неспортске грешке, а онда је и Били Берон био сигуран са линије за слободна бацања.

Берон је био и најефикаснији у тиму Звезде са 21 поеном, док се на другој страни истакао Милош Глишић са 23 постигнута поена.

Звезда ће у суботу у полуфиналу Купа Кораћа играти против Мега Бемакса (21.00), док ће у првом мечу снаге одмерити Партизан и ФМП (17.00).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи