Олимпијакос у АБА лиги?

Грчки Олимпијакос незадовољан односом у домаћем шапионату, жели да од наредне сезоне заигра у АБА лиги. Да ли је у питању притисак на грчки савез или озбиљна намера клуба из Пиреја остаје да се види.

Незадовољство је кулминирало суђењем у мечу Купа Грчке, када се Олимпијакос није појавио на паркету у другом полувремену меча против градског ривала Панатинаикоса. Да би се сада, према писању Мундо Депортива, појавила информација да клуб из Пиреја жели да игра АБА лигу.

Олимпијакос је тражио међународне судије за дуеле са Панатинаикосом, међутим сада су се одлучио да напусте лигу и такмиче се у АБА лиги.

Уколико дође до ове сарадње са регионалним такмичењем, то би подигло квалитет лиге, а са друге стране Олимпијакос не би угрозио место у Евролиги, јер већ има лиценцу за ово такмичење.

Тако би Звезда, Партизан Будућност и Цедевита имали великог ривала у једном великом клубу, сталном учеснику Евролиге, са искусним играчима попут Спанулиса, Принтезиса, Папаниколауа и нашег Николе Милутинова.

Остаје да се види какав ће бити епилог оваквог захтева Олимпијакоса.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи