Борба за полуфинале Купа, Мега – Борац и Звезда – Динамик

Вечерас ће бити познат и други полуфинални пар Купа Србије. У нишком Чаиру играју Мега и Борац од 17 часова, као и Црвена звезда и Динамик од 19.30. У полуфинале борбе за „жућкову левицу“ у четвртак су се пласирали Партизан и ФМП.

Следи борба за друго полуфинале Купа Радивоја Кораћа. Прво ће на мегдан Мега и Борац, а затим ће своје место у наставку такмичења тражити Црвена звезда и Динамик.

Мега је благи фаворит у првом дуелу. Тим из Сремске Митровице тренутно је петопласирани на табели регионалне АБА лиге, док је Борац убедљиво први у домаћем првенству са пет победа више од другопласираног Динамика. С друге стране Борац у другој АБА лифи заузима шесто место.

Меч између Меге и Борца почиње у 17 часова.

У другом четвртфиналном дуелу састају се Црвена звезда и Динамик. Црвено-бели у овај дуел улазе као апсолутни фаворити. Звезда је обезбедила прво место АБА лиге пред плеј-оф, док је Динамик на четвртој позицији друге АБА лиге и на другом месту домаћег шампионата.

Вечерас нас очекују два занимљива дуела екипа које желе да се у најбољем светлу покажу пред пуним Чаиром.

Дуел Црвене звезде и Динамика почиње у 19.30.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво