Олимпијакос без страних судија неће играти са Панатинаикосом

Дешавања у полуфиналу грчког кошаркашког Купа, у дуелу Олимпијакоса и Панатинаикоса, одјекнула су Европом, али прекинути меч великих ривала није и коначни епилог. Борба се наставља мимо паркета, веома могуће вођена са још више жара и жестине...

На поменутој утакмици Панатинаикос је водио са 15 поена разлике, али кошаркаши Олимпијакоса нису желели да изађу на терен у наставку, сматрајући да су их судије оштетиле.

Клуб из Пиреја је изашао са саопштењем, у којем се наводи да ће црвено-бели играти са зеленима једино ако тај меч буду судили страни арбитри.

„Исто тако, нећемо играти у домаћим оквирима ако нам буду судили Анастопулос, Манос и Панајоту (судије које су их, сматрају у Олимпијакосу, оштетиле, прим. аут.). Димитрису Јанакопулосу, власнику Панатинаикоса, улазак у нашу дворану је забрањен", наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи