Куп Грчке: Олимпијакос напустио терен, газда ПАО-а имао свој шоу

Меч полуфинала грчког Купа између Панатинаикоса и Олимпијакоса прекинут је на полувремену при вођству "зелених" од 40:25 јер екипа из Пиреја није била задовољна суђењем и није се појавила на терену у наставку. Након тога је председник ПАО Димитрис Јанакопулос имао своју "тачку" којом је увредио ривала.

Већ годинама мечеви Панатинаикоса и Олимпијакоса су "више од игре", а вечерас је виђена нова епизода.

Меч полуфинала Купа Грчке у атинској дворани ОАКА прекинут је после првог полувремена.

ПАО је водио 40:25, а пирејски тим је био веома незадовољан суђењем у том периоду, па је прво каснио да изађе на терен, а потом и одустао од тог чина.

"Катализатор" у тој одлуци био је и председник љутог ривала, контроверзни Димитрис Јанакопулос, који је на празну клубу Олимпијакоса ставио женске гаћице црвене боје и изазвао одушевљење тифоза свог клуба.

Меч ће вероватно бити регистрован као победа Панатинаикоса од 20:0 и они ће играти финале са ПАОК-ом, али остаје да се види које ће потезе повући управа црвено-белих, а које Кошаркашки савез Грчке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара