Ефес чува четврто место, Химки славио у "Морачи"

Кошаркаши Ефеса убедљиво су савладали екипу Гран Канарије са 93:74, чиме су сачували четврто место на табели Евролиге. Химки у финишу утакмице срушила Будућност у "Морачи" 98:90.

Ефес је наставио са добрим партијама у Евролиги, о чему сведочи податак да су четврти на табели, после 22 одиграна кола.

Предвођени Крунославом Симоном, који је постигао 25 поена, Ефес је убедљиво савладао једну од најлошијих екипа у лиги, шпанску Гран Канарију са 93:74.

Победи турског тима допринели су и Шејн Ларкин са 18 и Васа Мицић са 16 постигнутих поена. У тиму из Шпаније истакао се Клевин Хана са 16.

Будућност је у својој "Морачи" изгубила од Химкија 98:90, у једној врло узбудљивој и изједначеној утакмици.

Руски тим забележио је девету победу у такмичењу и задржао прикључак са екипама које се боре за плеј-оф, док је Будућност забележила 16. пораз.

Џордан Мики био је најефикаснији у Химкију са 25 поена, док је Чарлс Џенкинс додао 17. У тиму Будућности Норис Кол је забележио 20 поена и 11 асистенција, док је Гога Битадзе додао 17.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво