Шта Бобија чека у граду Рокија Балбое?

Након епизоде у Холивуду, која се може окарактерисати као успешна, српски кошаркашки див Бобан Марјановић сели се у град Рокија Балбое, где ће носити дрес Севентисиксерса. Биће то добра прилика за више минута на терену, али ће Бобијева забављачка каријера извесно трпети.

Шта Бобија чека у граду Рокија Балбое? Шта Бобија чека у граду Рокија Балбое?

На овај трејд, који су у ноћи између уторка и среде обавили Филаделфија и Л. А. клиперси, можемо гледати са два аспекта – кошаркашког и шоу-биз.

Марјановић је ове сезоне код тренера Дока Риверса нередовно добијао шансу. За десет минута на терену у просеку (али без наступа у добром делу мечева), бележио је 6,7 поена и имао 4,2 скока, али је то углавном било у "гарбиџ тајму", или када је разлика у корист противника велика па тренер покуша нешто да промени нестандардном ротацијом и решењима.

У Пенсилванији би пак требало да има више загарантованог времена на паркету, јер би могао да заузме место прве замене за стартног центра и суперзвезде Џоела Ембида, који просечно игра 33 минута. Трећа опција под кошем је ветеран Амир Џонсон и са њим ће се Боби борити за преосталих 15-ак минута.

Оно што је са играчке стране добро јесте то што ће, за разлику од Клиперса, Фила сигурно играти у плеј-офу, с обзиром на то да је тренутно на петом месту Источне конференције (скор 34-20), са реалним шансама да прескочи четвртопласирану Индијану, која је недавно остала без прве звезде тима Виктора Оладипа.

Уколико би екипа тренера Брета Брауна обезбедила једно од прва четири места пред плеј-оф и тиме предност домаћег терена у првој рунди, то би додатно позитивно могло да утиче на Бобијеву минутажу, јер би тада Ембид врло вероватно добио додатне дане за одмор пред доигравање.

Са друге стране, Бобанов немали шоу-биз потенцијал и забављачка каријера овим трејдом претпрели су озбиљан ударац.

Иако је и Филаделфија велики град, са пуно медија и јаким тржиштем, то се ипак не може поредити са Лос Анђелесом, где је момак из Бољевца евидентно уживао и где се веома добро снашао.

Његову појаву и атрактивност у Холивуду су, чини се, тек почели да експлоатишу (условно речено).

Гостовања на телевизијама и то не само спортским била су све чешћа, мала али ипак важна улога у филму "Џон Вик 3" је успешно одиграна, а у плановима су били још неки филмски и телевизијски пројекти.

ТВ шоу "Боби и Тоби", који има са својим саиграчем Тобајасом Херисом, не би требало да буде доведен у питање с обзиром на то да је и Херис послат у Филаделфију, али остаје да се види како ће се и у ком формату наставити у граду који је Роки Балбоа трајно мапирао у филмској индустрији.

Ко зна, можда Боби буде заиграо у неком будућем настaвку Сталонеовог новог боксерског серијала "Крид" у улози неког новог Ивана Драга. Трчање уз чувене Рокијеве степенице свакако очекујемо...

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво