Томић: Важно је да победимо Уникаху за крај у Еврокупу

Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић, који се враћа на клупу после температуре и пропуштеног меча против Олимпије, каже да жели да се екипа победом над Уникахом опрости од учешћа у Еврокупу. Меч између Звезде и Уникахе игра се у уторак од 18.45 у дворани "Александар Николић".

Црвено-бели са скором од једне победе и четири пораза у Г групи немају шансе за пролаз у четвртфинале Еврокупа, где иду Валенсија и Уникаха.

"Изгубили смо шансу да прођемо даље иако смо имали могућности да то променимо и губили утакмице у тесним завршницама. Жао нам је због тога. За клуб, навијаче и све нас је изузетно важно да се опростимо победом јер се тако гради атмосфера и самопоуздање које ће бити потребно за све оно што нам следи", рекао је Томић за клупски сајт.

И у предстојећем мечу Звезда ће бити без повређеног капитена Бранка Лазића.

"Без обзира што је Уникаха обезбедила пласман, сигурно ће доћи са озбиљним приступом и великом жељом да победи. Знамо шта можемо да очекујемо од њих, а циљ нам је да одиграмо бољу утакмицу него у Малаги и да дамо све од себе да остваримо победу", закључио је Томић.

Центар Душан Ристић истиче да је утакмица важна без обзира што нема такмичарски значај.

"Имамо прилику да се опростимо од Еврокупа евентуалном победом, даћемо све од себе да тако буде. Веома брзо нас очекује Куп, борба за други трофеј и то је одлична шанса за нас да се на најбољи начин припремимо. Одличан су тим, добили су претходног викенда Реал Мадрид и то најбоље доказује какав квалитет имају", истакао је Ристић, додавши да је било непријатно после пораза од Уникахе, Валенсије и Лиможа, али да би из њих требало да се извуку поуке.

Утакмица Црвена звезда - Уникаха игра се у уторак од 18.45 у дворани "Александар Николић".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво