Тринкијери: Биће занимљиво, важна је само прва наредна…

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери изјавио је да очекује изузетно занимљив завршни турнир Купа Радивоја Кораћа и да се радује јер ће први пут учествовати у таквом формату такмичења.

"Кад играш овакве турнире, три дана, три утакмице, свака је друга прича, али не смеш да размишљаш даље од прве. Чека нас Нови Пазар, сигурно ће бити у најбољој форми, јер играју против великог клуба. Куп је незгодан за фаворите, желим да преживим прву утакмицу, па ћу онда мислити на другу", рекао је Тринкијери новинарима после жреба у хотелу "Хајат".

Тренер Мага Бемакса Дејан Милојевић рекао је да његова екипа неће потценити Борац из Чачка у полуфиналу.

"То је једна од најквалитетнијих екипа у нашем првенству и сигурно су кадри да нас победе. Ми имамо проблема са повредама, али без обзира на то свакако смо фаворити. После иде Звезда, најтежи противник и даћемо све од себе", поручио је Милојевић.

Тренер ФМП-а Владимир Јовановић истакао је да ће веома озбиљно схватити дуел против дебитанта, екипе Светог Ђорђа из Житишта.

"Честитам на успеху, јер би он могао да покрене кошарку у мањим срединама. Надам се да хоће. После очекујемо полуфинале против Партизана, то јесте реално, али у кошарци и спорту се не деси увек шта је реално, тако да ћемо о томе размишљати кад до тога дође", рекао је Јовановић.

Тренер Новог Пазара Оливер Поповић изјавио је да је Партизан "најлакши противник".

"Сам пласман је за нас велики успех, а дуел против Партизана сјајна реклама за клуб. Трудићемо се да искористимо шансу и трудићемо се да будемо колико-толико конкурентни", поручио је Поповић, некадашњи кошаркаш црно-белих.

Жребу је присуствовао и тренер Црвене звезде Милан Томић, али је он одмах напустио "Хајат" и није био на располагању медијима.

број коментара 0 Пошаљи коментар