Партизан пред својим навијачима дочекује Ритас

Кошаркаши Партизана од 20 часова играју против литванског Ритаса меч петог меча Групе E Топ 16 фазе Еврокупа. Ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Ближи се крај Топ 16 фазе Еврокупа. У петом колу, Партизан ће пред својим навијачима угостити екипу литванског Ритаса.

Црно-бели су други на табели Е Групе, са по две победе и пораза, и евентуална победа приближила би их пласману у плеј-оф фазу такмичења.

"У једном делу кошаркашке јавности створила слика како Партизан мора да добије Ритас, као да није реч о екипи која је по квалитету друга у јединој европској земљи која уз Србију за себе може да каже да је кошаркашка. Није ствар у томе да се ствара непотребан додатни притисак на играче, јер ови момци самом чињеницом да играју у Партизану имају навику да се носе са тензијом да на сваком тренингу, камоли утакмици, морају да се изборе са притиском да пруже највише што могу и напредују. Њихова једина обавеза  је да на терену дају све од себе, да се мушки супроставе противнику. Наравно сви ми желимо да победимо, да дођемо до прилике да играмо за пролаз у четвртфинале, али уколико не успемо неће бити смак света", рекао је стратег црно-белих Андреа Тринкијери.

Утакмица Партизан - Ритас игра се у дворани "Александар Николић" игра се од 20 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се