Звезда против Лиможа, неопходна победа

Кошаркаши Црвене звезде од 21.00 час састају се са екипом Лиможа у оквиру петог меча Групе Г Топ 16 фазе Еврокупа. Ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Црвено-бели су трећи са скором 1-3, Лимож је без победе, док је Уникаха на 3-1 и неопходан је тријумф Валенсије, која је већ обезбедила Топ 8, како би Звезди остале теоретске шансе.

"Очекује нас екипа која ће бити врло мотивисана јер жели прву победу у групи, до које је могла да стигне у две врло неизвесне утакмице са Уникахом. Физички су изузетно снажни, високи и имају квалитет", изјавио је тренер црвено-белих Милан Томић.

"Јако нам је значајно да добро одиграмо, морамо да будемо максимално спремни, иако је ситуација сада 50-50, зависимо и од других резултата у групи. Зато наш део морамо да одрадимо до краја у наредне две утакмице и дођемо до победа, па ћемо видети за шта ће то бити довољно", рекао је Томић за клупски сајт.

Црвена звезда гостује код Лиможа од 21.00 час, а ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу. 

Уколико оствари победу, Звезди је неопходно да у среду Валенсија победи Уникаху, како би имала теоретске шансе да победом у последњем колу обезбеди пролаз у наредну фазу такмичења. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво