Хјустон послао Кармела у Булсе, Мело ипак најближи Лејкерсима

Завршена је сага око боравка Кармела Ентонија у Хјустону, пошто га је екипа из Тексаса трејдовала у Чикаго. Кармело ипак по свему судећи неће заиграти за Булсе, већ ће са њима раскинути уговор и покушати да договори сарадњу са Филаделфијом или Лејкерсима.

Кармело ће само на папиру постати на кратко играч Чикага, али се тамо очигледно неће дуго задржати.

Булси и Ентони ће у кратком року или раскинути сарадњу, или у новом трејду послати Кармела у неки други тим. 

Кармело је на почетку сезоне трејдован из Оклахоме у Атланту, за коју није заиграо већ је и тамо прекинуо сарадњу и у договору са Крисом Полом потпише уговор са Хјустон рокетсима.

Ентони није био најбоље како одбрамбено, тако и нападачко решење у Хјустону, па тим из Тексаса није рачунао на њега већ након пар утакмица ове сезоне.

Дуго се чекао расплет ситуације са Ентонијем, који је у Чикаго трејдован за права, занимљиво некадашњег кошаркаша Звезде Тадије Драгићевића и за сада непознату своту новца.

Хјустон се ослободио Кармела и тако отворио место у ростеру, које је брзо попуњено у виду Кенета Фарида, некадашњег кошаркаша Денвера.

Џејмс Нанали није успео да продужи десетодневни уговор са Хјустоном из разлога што канцеларија лиге није радила током јучерашњег дана због празника (дан Мартина Лутера Кинга) па трејд Ентонија у Чикаго није реализован на време.

Кармело Ентони има 34 година, а током каријере наступао је за Денвер, Њујорк, Оклахому, Атланту и Хјустон и сада Чикаго, а каријеру би могао да настави у Лејкерсима или Филаделфији, у зависности који клуб ће желети да отвори место у тиму за њега. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара