Тринкијери: Да нешто променимо!

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери изјавио је да екипа на гостовању Монаку мора нешто да промени у односу на меч у Београду, уколико жели другачији исход.

Монако је прошле недеље славио резултатом 72:68, а црно-бели су после великог заостатка у финишу умало направили преокрет.

"Играли смо пре шест дана против против Монака и знамо да је или црно или бело, или топло или хладно. Ако играју њихову кошарку, ми то не можемо. А ако пробамо да играмо нашу кошарку, можда буду у проблемима. Са њихове стране уопште не очекујем ништа другачију игру, биће иста ствар", рекао је Тринкијери.

"А са наше стране мора другачије, морамо нешто да направимо. Шта? Они су ходали у првој, био је спор темпо, држали су ритам у њиховим рукама и јако полако све радили. Дали су нам све отворене шутеве, ми нисмо ништа погодили, тако да је утакмица током три четвртине била баш тешка за нас. Били смо на "минус 21" и нисмо много схватили како да се игра. У последњој четвртини смо променили ритам, били више агресивни и другачије играли. Сад, да ли ћемо бити то у стању 40 минута не знам. Али, морамо да пробамо", изјавио је Тринкијери за клупски сајт.

Утакмица 4. кола Е групе Топ 16 фазе Еврокупа између Монака и Партизана игра се у уторак од 19 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи